tirsdag 30. august 2011

Idyll

Papirdokkene har en utfordring gående med en nydelig fargeinspirasjon, bare måtte scrappes :) Og dette bildet av meg og minstemor ruslende på stranda i Danmark passet så godt! Ikke noe er som å holde i ei lita hand på tur <3


Her har jeg brukt hvit bazzill og mist. Bølgepapp, hvit bazzill og en papirrest bak bildet. Blonde, perlehjerter, glassperle, blomster og halvperler.

torsdag 25. august 2011

Nå flyver vi til værs

Til Kreative Krumsprings utfordring 24 plukket jeg frem et gammelt bilde av eldstemann som får flere flybilletter til 6 årsdagen sin. Da går turen til Kristiansand for bursdagsfeiring :)


Her er bakgrunnen hvis bazzill med mist. I tillegg har jeg klippet ut en sky fra et ark som ligger bak bilde. Hvit bazzill som ramme  og masse papirrester, bl.a. fra Cosmo Cricket.Flyet er skåret ut med Slicen i gra bazzill. Papirpynt og chipboards fra forskjellige produsenter, metallpynt fra colabokser. Blonde, en bit Norgesplaster og pebble fra Prima.

søndag 21. august 2011

Thumbs up!

Jeg digger som sagt utfordringer, og når TJSC kom med sin She's so cute # 16 - Ruffa - utfordring nådde min fra før høye scrappelyst uante høyder ;) Jeg elsker jo farger! Så i helga ble det litt scrapping og jeg fikk laget dette bidraget med et bilde tatt i sommer av eldstemann <3



detaljbilde, kanskje søm rundt bildet vises bedre her...

Her har jeg brukt mye festlig! Arket er fra Daisyd's, malt med Gesso, hvit bazzill bak bildet. Maskinsøm på bildekantene. Tekst fra Dymo, bokstaver og hjerte i gul bazzill. Grønn bazzill som jeg har brukt MS-punch på. Den røde tagen er fra et klesplagg, klestagen fra samme. Den lille vimpelen er i blå bazzill. Papirpynt fra forskjellige produsenter og knapper. Overlayen er fra Prima og den gule elefanten er et digistamp.

Knallmorsom å lage!! :D

lørdag 20. august 2011

Bursdagstag - DT Scrappekammerets utfordring # 36

Hverdag igjen, og kanskje mer scrappetid for de fleste? Jeg for min del har pusla litt gjennom hele sommeren, men så har vi ikke hatt noe særlig sommervær heller da...
Iallefall er det klart for Scrappekammerets utfordring # 36 hvor vi vil se andre formater enn 12 x 12 " eller 6 x 6", så sett i gang, la kreativiteten blomstre :)


Her har jeg brukt emballasje fra Prima, bølgepapp malt med Gesso. Stempeltrykket er fra KennyK, teksten har jeg skrevet ut på pc. Blomster fra forskjellige produsenter og metallpynt fra Kort og Godt.

torsdag 11. august 2011

Furteguri

Noen bilder er bare morsomme og må foreviges :) Vår lille solstråle har også lært seg "furteteknikken", se bare her! He he he....
Deltar med denne på TJSC colors # 8, pastell er vel ikke det jeg scrapper mest i, men morsomt var det og fornøyd ble jeg ;)



detaljbilde blomsterpynt og tittel

Her er det brukt hvit bazzill og mist. Bølgepapp malt med gesso, restepapir og gul bazzill. Gutten er fra Papirdesign, ugla stempeltrykk fra Panduro. Lyktestolpen og papirbord fra KaiserCraft. Blonde fra Tim Holzt, blomster fra Prima og halvperler.

mandag 8. august 2011

Leseløve - bokmerke

Har laget meg et lite bokmerke, kjempemorsomt å lage :D
Kort fortalt har jeg malt et digistamp fra KennyK og rotet i restehaugen min. Brukt MS-punch og svertet kanter.


Deltar med dette på Scrapping.nos skolestart-utfordring og Scrap'a'Longs utfordring 7 hvor alt er tillatt.

lørdag 6. august 2011

You can do it!

Måtte scrappe et av sommerens bilder av min mann :) Her drister han seg ut i vannet, tror han synes det er noe kaldt når bølgen slår over ham, det ser iallefall slik ut på kroppsspråket he he....
Deltar med denne på Scrapping.no sin tittelutfordring, Card and scraps sin sommerutfordring og Anonyme Scrapperes sommerutfordring.



detaljbilde av kantpynt

Her har jeg brukt et ark med strandmotiv fra Paper House, passet perfekt til bilde :) Papirpynt fra ymse steder, chipboards fra Cosmo Cricket. Fløyelsbånd, bling, metallpynt og pebble fra Prima. 

fredag 5. august 2011

Blomsterpiken - DT Scrappekammerets utfordring # 35

Klar for en ny utfordring hos oss på Scrappekammeret :) Denne gangen er det kammerpikenes sommerbilde du skal la deg inspirere av. Premien er flotte stempel fra Minnehjørnet.
Og her er mitt bidrag, en liten blomsterpike <3


Sponsorbruk: Uglestempel fra Minnehjørnet
Her har jeg brukt hvit bazill som er sprayet med mist. Grønn bølgepapp, papirrester og noen chipboards. Knapp, bling og blomster fra Prima.

onsdag 3. august 2011

Sommersøt

Da er det slutt på ferien for scrappesakene, heldigvis ;)
Var på scrappekveld i går med gode venninner, og da fikk jeg laget denne til So cute Sketch 7
Nok et sommerbilde av minstemor som nyter en av de få sommerdagene vi har fått her i sommer...


detaljbilde av journaling

Arket er fra Prima, rammen rundt bildet er laget av hvit og gul bazzill. Litt restepapir, som jeg også har laget vimplene av. Hyssing, knapper, fuglen er fra K&Company, binders og annen papirpynt.

mandag 1. august 2011

Jakke til minstemor

Herlige ferietid :) Og vi har hatt en flott uke i Danmark på Danacup med sommer, sol og mye spennende fotball :)
Har endelig fått gjort ferdig jakken til minstemor, denne er fra PT design, strikket i bomull og Plumet og er kjempemyk. Kantene er heklet, heldigvis har jeg en svigermor til å hjelpe meg med det, hun hekler mye finere enn meg :)
Mønsteret finnes i voksenstørrelse også, skal ikke se bort i fra at det blir en til meg selv senere ;)

foran

ryggen med hjertet på

I morgen skal jeg på scrappekveld hos en venninne, gleder meg stort til å avslutte scrappesakenes ferie ;)