fredag 29. mars 2013

Onepiece til minstemor

Da er onepiecen ferdig, herlig å ha på seg nå når vi koser oss på påskefjellet! Solbrillesmilefjes :)
Mye arbeid og litt kjedelig med så mye ensfarget, men herlig tv-strikk da ;)
Mønsteret finner du hos Viking garn, hefte 1111


Fornøyd eier :) Litt stor, så hun har den nok lenge... Litt baggy modell :)

fredag 22. mars 2013

Secret Crush

Å være på treff får fart på kreativiteten, fikk også laget en LO til TJSC She's so cute 32 hvor flinke Chantal Vandenberg er på besøk. En utfordring som passet meg som ELSKER FARGER utmerket :)
Fikk selvfølgelig shoppa (mer enn nødvendig som vanlig, he he) på treffet, og noe av det er brukt her.
Bildet av minstemor er fra en herlig høsttur på Oppdal så klart ;) Med den søteste blomsterbukett til sin mamma <3


Arket jeg har brukt er fra Graphic 45. Ny maske fra TCW måtte også prøves med rød Dabber, samt en heksagonmaske fra samme produsent med Gesso. Rammen på bildet og button har jeg kjøpt hos Landhandleriet. Blomster fra Prima, en klesklype og chipboards fra American Crafts.



søndag 17. mars 2013

Tullemus

Har vært på treff fredag og lørdag, det var kjekt det! Vært litt stillestand på scrappefronten, har liksom ikke orket, men i helga fikk jeg fart i sakene igjen, herlig kreativ gjeng å være sammen med :)
Halve moroa er jo å få shoppe litt nytt, her er både stæsj, blomster og ikke minst masken fra Prima nyervervede skatter ;)

Scrappet et gammelt bilde av minstemor, ei skikkelig tullemus :)



 Her har jeg brukt hvit bazzill, rød Dylusion og maske fra Prima. Button fra Magic Monday, blomster fra Prima og Storyteller. Hvit hjerteserviett, rød og hvit bazzill bak bildet. Litt annet papirstæsj fra hist og her. Hjertechipboardene er fra BoBunny.

Deltar med denne hos:
 

onsdag 6. mars 2013

Spring

Mars = vår!!
Selv om vi på belage oss på mer snø er dagene lysere og veier bare, innimellom iallefall ;) I dag skinner solen og vi får ta oss en tur ut etterhvert :)

Jeg har latt meg inspirere av våren til denne LO-en, et bidrag til TJSC sin herlige So Cute Color 27 :)




Laget av hvit bazzill med hønsenettingmaske og lilla mist. Rundingene er malt med Dabber. Husene er stempeltrykk fra Dylusion. Ramme rundt bildet og sommerfuglene fra Kort og Godt. Ellers litt papirpynt, blomst og en liten stjerne fra hist og her, bl.a. Prima og Studio Callico.

fredag 1. mars 2013

Adios Bjørgen

Ny måned og ny utfordring hos Papirdokkene, og mars byr på maling og mist :) Nå er det bare å ta frem farger, kreativitet og leke i vei!
Jeg har laget en LO inspirert av VM sikkert, bildet er fra i fjor da minstemor gikk Barneeneren på Oppdal :) Har kost meg med både maling, mist og en herlig digi fra vår sponsor The Paper Shelter

 

Her har jeg brukt hvit bazzill med mist og maling. Snøkrystallene er maske fra Tattered Angels. Malingen er stemplet med stempel fra Tim Holtz og Studio Calico. Litt papirpynt, snøkrystaller fra MS-punch, papirpose bak bilde, ramme fra Kort og Godt og halvperler.