mandag 16. mai 2011

Hyttekos

Enkelte bilder blir man bare så glad i, slik som dette av vår lille prinsesse <3 Bildet er tatt på Oppdal i påska, der hun koser seg på lammeskinnet foran tv etter en lang dag ute i sola :) Her er det virkelig hyttekos!
Deltar med denne på Papiravisens fargeutfordring hvor det skal brukes svart, mint og fersken, for øvrig farger som jeg bruker lite, så den utfordringen var ekstra morsom :) og Nordsalten hobbyklubbs utfordring # 30 hvor det skal brukes perler.


Her har jeg brukt hvit, svart og mintfarget bazzill, alfabetet som jeg har farget med Dabber er fra Basic Grey. Litt annen papirpynt, fuglen er skåret ut i ferskenfarget bazzill. Blomstene er fra forskjellige produsenter, de fleste fra Prima. Hvite og ferskenfargede halvperler.

8 kommentarer:

 1. Så utrolig herlig! Likte veldig godt måten blomstene var arrangert på.... Tusen takk for at du deltar hos NordSalten Hobbyklubb.

  -Wenche

  SvarSlett
 2. Denne var jammen nydelig.
  Nydelig lita tulle også.
  Tusen takk for at du vil være med på utfordringen vår i Papiravisen.

  SvarSlett
 3. Hehe... Jeg skrev nettopp en kommentar til denne LOen, så oppdagen jeg at det var mannen som var pålogget. Skulle tatt seg ut om han begynte å kommentere scrappeblogger.
  Men JEG synes at dette var en utrolig lekker LO! Nydelig bilde, og den sarte pynten fremhevet den gode stemningen i bildet på en strålende måte!

  SvarSlett
 4. Nyyydelig var den! Enkel og nydelig, ikke overpyntet - men akkurat nok. Jeg fokuserer mest på kort for tiden, men falt for denne. Kanskje inspirasjonen kommer til å lage en LO?

  SvarSlett
 5. Aldeles nyyyydelig!!! Digger alle de vakre blomstene og nok et skjønt bilde av tuppa di :-) Ha en flott 17.mai :-)

  SvarSlett
 6. Nydelig LO. Flott bilde.
  Tusen takk for at du deltar hos Papiravisen.

  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 7. Åh sååå vakker denne var!!!
  Nydelige blomster, perfekt komponert. Utrolig delikat og herlig!
  Nuss lita tulle og:)
  Klem, og goood 17.mai i morgen/dag;)

  SvarSlett
 8. Nydelig LO og så fint bilde og flott pyntet.
  Takk for at du deltar hos Papiravisen.

  SvarSlett