tirsdag 28. juni 2011

My hero

That's just so cutes gjestedesigner Aud har en morsom utfordring på gang, lag noe med bare restepapir og gamle rubbons! Restepapir synes jeg at jeg er flink til å bruke, men rubbons tør jeg ikke snakke om en gang, he he...
Jeg fant frem et gammelt bilde også jeg, det er vel 10 år tenker jeg, hvor eldstemann er pirat i Legoland :)


Bakgrunnen er hvit bazzill med mist. Så har jeg sett i haugene med blått og grønt restepapir denne gangen, som dere ser er det ikke store bitene fra hver farge ;) Rubbons (tekst og stjerner) fra ScrapBook inspirations, så gamle at jeg var redd de ikke ville feste seg til arket en gang... En heklet blomst jeg har hatt liggende lenge som jeg var sikker på jeg aldri fikk brukt, samt litt annet papirstæsj fra her og der. Hodeskallene er stempler fra Magnolia.

6 kommentarer:

 1. digger bruken din av gamle ting.
  og skikkelig herlige farger på denne.
  tøffe de bladene bak der og.
  takk for ditt bidrag. klem pia

  SvarSlett
 2. Heisann - flott layout. Der ga du meg akkurat den inspirasjonen jeg trengte til mitt neste prosjekt :-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. denne ble rett og slett råtøff, digger fargene og alle de "gamle" tingene

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 4. Denne LOen er jo bare så herlig da. En ekte pirat verdig. Morsomt at du har fått brukt ting som du trodde aldri ville bli brukt :)

  Tusen takk for at du leker med oss
  Klem Gunn-Elin

  SvarSlett
 5. Flott Lo og supert at vår supre gjestedesigner kunne inspirere deg!

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig side! Jeg liker veldig godt de fargene du har brukt her (selv om du heier på feile farger...) Artig at du har fått så mye ut av gamle rester!

  SvarSlett