fredag 2. september 2011

Skal tidlig krøkes....

... som god scrapper skal bli :) Her er minstemor 2 1/2 år gammel og bruker ivrig mammas skjærebrett :) Disse bildene passet godt til Scrappehusets Vi tar'n for august.
Også denne gangen var LO-en nyyydelig og det var mye å la seg inspirere av. Jeg falt for bruken av to bilder, farger, oppsett med mye pynt rundt og over bildene og tekst på bildet selv om jeg laget en egen vri her :)


Arket jeg har brukt er fra Prima. Hvit bazzill bak og som ramme på bildene. Ellers er det mye papirpynt fra forskjellige produsenter. Blomst og pebble fra Prima. Tekst fra Dymo, bling og dabber.Ugla er stempeltrykk fra Panduro.

7 kommentarer:

 1. Hei på deg:)
  Det er så gøy å se at barna blir inspirert av mødrene sine til scrapping og kortlaging:)) for det er jo SÅ gøy for dem også:)))
  Så flott LO du har laget:) Digger det mønstra arket som bakgrunn, pynten var veldig fin til bilde og arket du har valgt:))) teksten til bildene var tøft oppsett på:)))

  SvarSlett
 2. Så herlige farger på en vakkert oppsett lo , digger tittelen din å kjenner meg gjenn i innoldet har to selv som digger å sitte med mammas ting å klippe å lime .

  SvarSlett
 3. Dette var en hærlig og sommerlig LO!!
  Det bakgrunnsarket var nydelig, og du har laget en lekker side!
  Tusen takk for at du ble med og "tok'n" sammen med oss!

  SvarSlett
 4. Frisk og behagelig LO. Koselig bildeserie, koselig når de små fatter interesse for det samme som deg. :D Søte detaljer. :)

  SvarSlett
 5. Hihihi, så herlig :)
  Det må være så koselig å scrappe sammen!
  Kjempe fin LO du har laget :)
  Lykke til!! Klem fra C i Huset

  SvarSlett
 6. Hærlig tema!
  Så koselig å scrappe med barna og så flott LO!!! :)

  SvarSlett
 7. Denne var bare så kjempesøt Linda <3 masse søte detaljer spes. likte jeg det nydeligesmykket? i turkis :)

  SvarSlett