fredag 26. oktober 2012

Blå Slush

Mens snøen laver ned og det er ruskevær ute scrapper jeg bilde fra høstens jentetur til Tyrkia, drømmer meg tilbake til herlige dager i sol og varme :) Slush var poppis i strandbaren, men hvor sunne de forskjellige var kan nok diskuteres, sjekk den tunga her!Denne er laget til TJSC She's so cute 28 hvor Renate eller bedre kjent som Scrappegal Sørlending er på besøk. Kul utfordring der jeg har lekt meg med Gesso, mist og Dabber :)

Arket jeg har brukt er fra Magnolia, malt med Gesso, sprayet med gul mist og stemplet med Dabber, stempel fra Tim Holzt. Kult å klæsje litt :)
Ark fra resteboksen, chipboard fra MME. Journalingtag fra Making Memories. Sommerfuglene er fra Making Memories og Prima. Tekst med Dymo og alfabet fra Making Memories. Blomst, knapp og "poppebånd".
De små stjernene er tatt fra strandskoene til prinsessen, de ble langt fra slitt ut her hjemme i år, men i Tyrkia klarte hun det ;)

7 kommentarer:

 1. Nydelig LO med mange fine detaljer og herlige farger :)
  God helg, klem :)

  SvarSlett
 2. Fargerik og herlig! Man får følelsen av sommer her!

  Takk for et herlig bidrag til TJSC.

  SvarSlett
 3. En skikkelig sommer vakker LO med kjempe søtt bilde. Liker alle de forskjellige sommerfuglene du har brukt, vakkert!! :)
  x

  SvarSlett
 4. För en underbar LO!! Så läckra detaljer och en sån snygg blå tunga ;-) Ja, man kan ju undra vad barnen får i sig utomlands... Vackert med alla fjärilar och kul att återanvända stjärnorna!

  Kram
  Linda

  SvarSlett
 5. Kjempefin LO! Liker godt de friske, fine fargne... varmer godt i alt regnet her :)

  Takk for at du tok utfordringen vår

  SvarSlett
 6. Herlig fargebombe av en LO! :) Herlig oppsett og pynt også!

  SvarSlett
 7. Super sommerLO med flotte freshe farger! Tusen takk for ditt bidrag!

  SvarSlett