lørdag 20. april 2013

So sweet

For halvannet år siden var vi hos fotograf i Tyrkia, mange fine bilder å kose seg med for meg :) Her er en liten serie av minstemor som villig poserer for fotografen ;) Glade bilder, ble derfor en frisk og fargefylt LO :)
Bildene passet perfekt å scrappes til TJSC She's so cute 33 hvor dytkige Marit er på besøk :) Hun vil se farger og vimpler.


"you color my world"

Craftkartong er brukt som bakgrunn her, den har fått noen splatter med rosa mist på seg. Arket er fra Studio Calico. En liten kakeserviett og ramme fra Kort og Godt. Fontenen er fra Dusty Attic, er strøk med Dabber på den. Klesklyper som holder Scrappers Floss som vimplene henger i. Sommerfugler fra Prima. Buttons og den gule blomsten er kjøpt hos Landhandleriet. Vimplene bak og under bildet er laget med tape, tittelvimpler og fuglen er fra MME.

6 kommentarer:

 1. Kjempe søte bilder! Flott oppsett på LO, freshe farger og superfine vimpler! Likte veldig godt ramma rundt ene bildet! Tusen takk for bidraget!

  SvarSlett
 2. Kjempe herlig LO med knall stilige vimpler. Liker den herlige foto serien :)

  SvarSlett
 3. Så fin den ble :-) Ser du gjorde et godt valg med bildene. Ser ut som at de to bildene til venstre titter opp på det til høyre :-) håper du får en fin søndag. Klem :-)

  SvarSlett
 4. Hærlig! Digger at du har festet vimpel rekka med klesklyper, det var artig;)
  Ha en fin fin søndag:)

  SvarSlett
 5. Så koselig med tittelen på vimplene! Takk for ditt bidrag

  SvarSlett
 6. Supersøt liten frøken,og Lo`en sto virkelig i stil. Liker den lille banneren.

  Takk for at du deltar!

  SvarSlett