tirsdag 31. juli 2012

Curious

Nok en herlig utfordring fra Scrappehuset, kjempekul utfordring hvor man skal finne en ting fra kjøkken, gang og bad og scrappe med!
Mitt bidrag ble denne LO-en, hvor minstejenta nyskjerrig ser på en makk og gladelig hjelper pappa å grave etter de til fisking. Hun er så nyskjerrig av natur, elsker naturopplevelser og nye ting og det er gøy at fange de forskjellige øyeblikkene :) Tror hun blir "curiuos, always & forever" ;)detaljbilde av mist med mønster og diverse pynt

Fra kjøkkenet hentet jeg litt plastfolie som jeg brukte på misten. La den på våt mist for å få stripestruktur, slik som du ser på detaljbildet. Fra gangen hentet jeg den hvite taustumpen som jeg har brukt sammen med rammen. Fra badet er de to små hårklemmene på tauet som minstemor for lengst har fått for mye hår til ;) Og en tom do-rull som jeg brettet ut og brukte som bakgrunn bak bildet og pynten :)
Ellers har jeg bruket hvit bazzill, en bit strie, litt Gesso her og der. Lilla og grå mist. Diverse papirpynt fra bl.a. My Minds Eye, Studio Calico og American Crafts. Ramme fra Kort og Godt, halvperler, blomster fra Kort og Godt og Prima.

7 kommentarer:

 1. Fy søren, blir helt målløs jeg. for en fantasi, og for en utrolig herlig LO. Finnes det i det hele tatt noe du IKKe kan bruke på en LO?
  Klem :o)

  SvarSlett
 2. Kjempekul LO:-) Lekre farger igjen!

  SvarSlett
 3. Dette var en utrolig lekker LO, og så morsomt med utfordringen - resultatet ble jo så flott!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlett
 4. Kjempkul LO Linda!!!
  Skjønt bilde, av ei lita nysgjerrig ei;),
  digge farger og så gøy med stæsj fra "uvanlige" plasser;)
  Håper sommeren er herlig for deg og dine.
  Nå lader vi opp til scrappehøst:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Så kreativt med den dorullen. Stilig!!
  Og det ble en flott effekt med plastfolien!!
  Tusen takk for at du ble med!

  SvarSlett
 6. Så kul den ble!! Herlig med plastfolien!!:) Elsker de små hårspennene:):)

  SvarSlett
 7. For en herlig side du har lagt , takk for at du ble med

  SvarSlett